DE FORSKELLIGE FAG –

Normal forløb –
Eleverne kommer normalt til skolen, for at lære at tegne og male.
Der er forskellige teknikker, på de forskellige kurser og niveauer.
Se alle muligheder:
Tegnekursus 1
Der lægges særlig vægt på tegning, fordi det er enklere og hurtigere for begyndere, at lære billedets struktur gennem tegningen.
Tegnekursus 2
Det andet niveau af tegning er indførelsen af  farver. Processen laves gennem kul og forskellige kridt, lige som sanguinea og andre traditionelle jordfarver.
Soft pastel
De farvede pasteller er blød kridt, Vi vælge de ikke-giftige farver til paletten, Soft pastel bruges som traditionel maleri, fra mørk til lys.
Vi er stadig i tegningens univers, men resultatet udtrykker sig som maleri. Denne teknik gør det nemmere at nærme sig forståelse for maleri opbygning.
Blæk og pen  – næste niveau introduceres blæk, som det var i gamle dag, med pen. Teknikken giver os stadig gode muligheder i forbindelse med kunst, illustration, grafisk design og meget mere.
Akvarelkursus
Fra blækket trænger vi langsomt ind i farven gennem akvarellen.
Akvarellen har det modsatte princip til det traditionelle maleri, fra lys til mørk, og giver derfor mulighed for et nye synspunkt, der kan hjælpe den interesseret til at være mere kreativ og anvende sin viden om billedet.
Gouache
Kan være et supplement til akvarellen at introducere gouache, der giver mulighed for at brug teknikken sammen med akvarel, men også som det traditionelle maleri.
Tempera
Det næste niveau, der skal introduceres i forløbet, er den traditionelle tempera teknik, som ekstra mulighed for en ikke-toksisk og miljømæssig sund arbejdsmetode som har været brugte i hundredevis af år og endnu udstråler de fineste farver.