DE FORSKELLIGE HOLD –

Skolen tilbyder forskellige niveauer indenfor de tilbudte fag og flere muligheder for forskellige aldre.

Voksne
Alle de forskellige emner, der er beskrevet under rubrikken “fag”, tilbydes voksne.
Derudover besøg på udstillinger, museer, kurser i udlandet, workshops, samt andre gruppe initiativer.

Børn og unge
Alle de forskellige emner, der er beskrevet under rubrikken “fag”, tilbydes børn og unge, såvel som workshops og feriecamp. Kontakt for flere oplysninger.

Forældre og børn –

Her tegner både børn (fra 7 år) og voksne løs! Børnene kan vælge om de vil arbejde med tegnemetoden for børn eller om de vil bruge voksenmetoden. Børnene introduceres til tegning baseret på leg. En metode, som er sjov og lærerig, mens den samtidig lærer børnene at se og udvikle deres motorik. Således kan de forstår, hvordan de ‘oversætter’ det, de ser, til en tegning. For voksne er der undervisning i både nutidige og klassiske tegnemetoder. Personlige kreativitet er fremhævet og bliver stimuleret.

Familier
kurser for forældre og børn er som regel i weekenden.
Andre aktiviteter såsom besøg på udstillinger, museer og parker,  efter  gruppens interesse.

Tegnecamp for børn –                                                                                                                                  Hver sommer holder vi Tegnecamp for børn forskellige steder i Kbh og Frederiksberg. Tegnecampene kan være privat organiseret men også i samarbejde med kommunerne.

Så hold øje eller kontakt for flere oplysninger, via email tegnmedvera@gmail.com                       Se tidligere tegnecamp for børn på FaceBook : https://www.facebook.com/tegnemedvera/